Dag 2 NYC - Frihetsgudinnan, Krigs monument och Mamma Mia

Dag två gick vi upp extra tidigt och åt frukost för att vi skulle slippa de extremt långa köerna ut till Frihetsgudinnan! Och självklart strulade det så vi fick gå en lång sträcka för att hamna vid rätt hamn och rätt båt... 

På vägen när vi gick köpte vi varsin dricka och stannade vid ett monument om Vietnamkriget! Man blev riktigt berörd av alla citat och äkta brev som hade skrivits av de amerikanska soldaterna på den stora väggen!

När vi äntligen kom fram till rätt båt åkte vi ut på den lilla ön där Frihetsgudinnan stod! Vi tog en paus i gräset med bland annat en lemonad innan vi kollade in statyn!

När vi var påväg hem igen stannade vi till och spontanköpte biljetter till Mamma Mia musikalen som började om två timmar! Vi skyndade hem, käkade varsin sallad och tog en dusch innan vi gick vidare till Broadway!

Alltså musikalen var helt underbar!! Den var verkligen hur bra som helst! Satt och log och skrattade igenom hela föreställningen! Man fick inte fota undertiden vilket var lite synd.. haha! Men hade faktiskt inte förväntat mig det, men den var verkligen grym!! Dock var den ju precis som filmen, men så värd att gå på ändå!
Allmänt | Permalink


Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här nedan :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback