Dag 8 Florida - Islands of Adventure

 
 
 
 
 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alltså ursäkta för den totala bildbombningen, haha!!
 
Den här dagen var helt klart lika grym som förra!! Det är i stort sätt samma park men denna är mest inriktad på åkattraktioner! Vi var på det andra Harry Potter landet och var inne på Hogwarts!! Så coolt! Och 3D/bergochdalbana-attraktionen där inne var grym!! Man kom verkligen in i deras värld och flög runt på en kvast, haha!
 
Vi åkte bland annat också in i Jurassic Parkdjungeln med båt och höll bokstavligt talat på att bli slukade av en Tyrannosaurus!! Men precis då föll vi ner från ett vattenstup, haha! Alltså så verkligt, tror att de flesta av rekvisitan är de riktiga ifrån filmerna! Allt blir så jäkla verkligt!! Sen åkte vi även en typ av Flumeride fast fallet på slutet var extremt mycket längre än på Liseberg! Haha, här snackar vi om att bli dränkt!!
 
Berochdalbanan där jag och pappa höll på att svimma i dagen innan var dock inte parkernas värsting, utan den sparade vi till sist idag! Den var helt obeskrivlig, så jäkla bra!! Vi åkte ett åk och sprang ner igen för att få med oss mamma för ett till åk, lagom framme i kön stängde de av allt på grund av "inkommande regnoväder".... Så jäkla bittert, men tur var nog det! Efter fem minuter öste det ner och blixten slog antagligen ner mer än en gång!! 
 
Nu efter denna långa tiden i Florida lär man sig vädret rätt så fort! På förmiddagarna brukar det oftast vara fint och riktigt varmt! Sedan fram på eftermiddagarna brukar skyfall komma in med enormt mycket blixtrar och muller! Det regnar inte lite, utan när det väl drar igång öser det ner och fyller gatorna med vatten på bara några sekunder!! Sedan spricker det upp igen som om ingenting har hänt, haha! 
 
Detta fick bli slutet på dagen och vi avrundade med ett restaurangbesök på området! Hemma igen så satte sig jag och kära broder och pratade om livet på en bänk ända in på natten tills det var dags för sängen! BRA DAG och avslut på denna lilla trippen till Orlando! 
Film & Serier | Permalink


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fantastiskt fina bilder!! Ser hur häftigt ut som helst :D // Sanna

Svar: Åh tack!! Jaa, det var helt fantastiskt att springa runt och åka alla grymma grejer där! :D
Elina

2014-08-25 @ 15:05:25

Kommentera gärna inlägget här nedan :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback