Kosta Boda Art Hotel - Första dagen med träning, bad och trerätters!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I julklapp fick jag en övernattning tillsammans med mamma på Kosta Boda Art Hotel för lite spa!! Så himla mysigt och kul att åka iväg bara hon och jag! Vi begav oss i fredags efter lunch och var framme på hotellet runt tretiden! Vi hann landa en stund på rummet innan det var dags för ett 90 minuters oavbrutet zumba/styrkepass! Det var bland den roligaste träningen jag någonsin gjort!! Så jäkla kul var det och man tänkte knappt ens på att man tränade!
 
Efter träningen gick vi ner för att basta och bada i de olika poolerna som fanns på hotellet innan det var dags att göra sig iordning inför kvällen! Vårt hotellrum var hur ballt som helst med glashandfat och olika designeprylar utav glas  som var till försälning, dock i ett snäppet högre prisklass än vad man kanske hade gissat på.. Så det gällde att hålla fingrarna i styr, haha! 
 
Vi gjorde oss iordning, åt lite och drack gott på rummet som vi haft med oss innan det var dags för trerätters med gott vin till! Maten var riktigt god och alltså efterrätten (!!!!) den var himmelsk!! Hallonsorbe, lakritsmaräng, rostade pistaschnötter, mörk chokladmousse och lite lakrissås till, alltså mmmh..!
 
Efter den goda maten gick vi vidare och satte oss i Glasbaren för varsin dricka! Sån jäkla cool bar utav glas! Mamma började tyvärr känna sig risig efter ett tag så vi gick en liten runda och kollade på de olika glasskulpturerna på hotellet innan vi gick tillbaka till rummet och somnade riktigt gott strax efter tolv i de underbara sängarna!
Allmänt | Permalink


Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här nedan :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback