Dag 7 Florida - Universal Studios!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Jag säger bara WOW, allvarligt talat!! Alltså de kommande två dagarna på dessa parker är bland det coolaste jag varit med om!! 3D, 4D, vatten, eld, luft, alla sorters ljud, effekter, filminspelning, åker in i världar, faller ifrån skyskraporna i New York, blir fångad av Spriderman, flyger runt på Hogwards på en kvast tillsammans med Harry, teatrar med människor blandas med film och riktiga robotar som kommer upp ifrån golvet och börjar skjuta, blir jagad av Terminator, hamnar mitt ibland Transformers strider, åker in i en pyramid och blir jagad av Mumien, ALLT så bra gjort som att det skulle kunna vara på riktigt!!! 
 
Vi ställde oss bara i en kö och hade inte en aning om vad som väntade... Ibland hamnade vi i en "bil" och flög in i en filmvärld, fick på oss 3D glasögon och upplevde sjuka saker medan vi åkte karusellen som slängde oss hit och dit, kom ut blöta av sjuka upplevelser där inne, bli instängd i ett rum som börjar brinna på riktigt, uppleva ett jordskred inuti en spårvagn under jorden när forsande vatten kommer in medan elden hettar på andra sidan... DET GÅR INTE att beskriva dessa sjuka grejer vi fick vara med om under den här dagen, det var SÅÅÅ GRYMT!!! Allt presterade till 110% och det var helt omöjligt att inte vara imponerad när man klev ut, allt chockerade och man slutade inte att imponeras!! 
 
Vi var även på det ena Harry Potter "landet" denna dagen vilket var sjukt häftigt! Jag har nästan bara sett filmerna en gång (Josef gav sig inte förens jag hade sett alla.. Haha!) men man kände ju verkligen igen allt! Så jäkla coolt var det! Staden, affärerna med skyltfönstren och sånt var precis som i filmerna!! Mer kommer om nästa dag då vi var på själva skolan! 
 
Till det lite mer normala så åkte vi (även här lite utöver det vanliga) bergochdalbanor! I en av dom höll jag och pappa på att svimma pågrund av lågt blodtryck och några sjuka loopar efter varandra... Haha!! Det ända negativa var att köerna till en ända atracktion kunde vara upp till två-tre timmar, men oftast inte mer än kanske 45 minuter, men ibland blev det två timmar och fyfan vad man dog i värmen, men oftast var det ändå så värt det!! Efter en helt sjuk dag smet jag och Alfred in på den lite mer barnanpassade delen av parken där vi fann Svampbobshoppen! Vi blev som lyriska barn igen, haha!
 
Det var även 100 års jubileum på parken så de slutade inte att imponera här! Precis innan parken stängdes släcktes allt ned, pampig musik sattes igång och en vattenshow drog igång! Raketer avfyrades och en 100-årig sammanfattning av deras år som filmbolag visades upp på de tre "vattendukarna" samtidigt som himlen lystes upp gång på gång med blixtrar i bakgrunden! Mäktigare kunde det inte bli och dagen avrundades på bästa möjliga sätt!
Allmänt | Permalink


Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här nedan :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback