Dag 5 NYC - Museum, Wall Street, Brooklyn Bridge och Kinatown

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dag fem och sista dagen i New York! Vi åt frukost på stan och tog sen bussen vidare till ett indianmuseum där vi gick en stund! Efter det vandrade vi runt på Wall Streets gator och tittade innan vi gick vidare till Brooklyn Bridge, vilket bara det var häftigt i sig! Fler bilder kommer med systemkameran när vi kommer hem igen! :) 
 
Vi var sugna på att kolla in Kina Town också innan vi skulle åka vidare, så vi gick dit! Vi åt gott och efter maten fick man en sådan där lyckokaka som man sett i serier och på film, haha! 
 
Men alltså det var helt sjukt, man var liksom inte i New York längre! Allt stod på kinesiska, all mat i affärerna var kinesisk, husen var annorlunda och vart man än kollade så såg man bara kineser! Haha, det kändes verkligen som man hade kommit till Kina!
 
Efter maten köpte vi med oss lite olika frukter från stånden längs med gatan och tog med oss hem på rummet! Efter det drog jag och Alfred ut en sista runda på stan innan vi skulle vidare med flyg till Florida på morgonen dagen efter!
Allmänt | Permalink


Kommentarer

Kommentera gärna inlägget här nedan :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras inte)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback